Obre el Punt d'Atenció a l'Activitat Econòmica de Ciutat Vella

Obre el Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica de Ciutat Vella

El Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica (PAAE) oferirà assessorament a persones o col·lectius emprenedors, a les microempreses i a les entitats del territori per impulsar projectes d’emprenedoria convencionals o d’economia social i solidària, donar suport a comerços consolidats i serveis del districte que volen ampliar el seu negoci o necessiten repensar-lo, així com entitats o projectes comunitaris que volen prendre una dimensió econòmica i, també, assessorarà a les empreses que volen fer traspassos de negocis.

Així, el PAAE pot atendre primers dubtes sobre normativa i llicències necessàries per obrir un negoci (amb probable derivació al servei específic de tramitació de llicències), resoldre necessitats de cerca de candidats per a vacants (en coordinació amb serveis específics municipals i del teixit associatiu), assessorar comerços que volen traspassar el negoci i aportar recursos relatius a la cerca de finançament, l’elaboració del pla d’empresa o la consolidació empresarial. Esdevindrà també una finestra per resoldre dubtes sobre tot tipus de recursos municipals, com ara les convocatòries de subvencions i diferents programes socioeconòmics, així com per informar sobre la realitat socioeconòmica dels quatre barris del Districte.

L’entrada al PAAE és a la plaça de Pons i Clerch, 2, i l’horari d’atenció al públic és dilluns de 9.00h a 14.30h, dimecres de 15.00h a 18.00h i divendres de 11.00h a 15.00h. Es pot anar sense cita prèvia però és aconsellable demanar-la, escrivint a

Leave your comment
Comment
Nom
Email